Hem

Välkomna till min nya hemsida TrueU

Välkomna!

Vi lever i en värld som är upp och ner. Där allt naturligt blivit betraktat som onaturligt. Vi har makthavare som styr i enda intresse av makt och pengar och det på bekostnad av vår jord och vår hälsa. Vi tror att vi är det andra säger att vi är och har tappat bort oss själva. Glömt vilka vi är. Vi lever våra liv rutinmässigt, inrutade och trista. Vi lever inhumant och ohållbart. 

I vår värld har vi länge levt efter det yttre. Det som går att ta på och se. Vi ska prestera saker, göra saker hela tiden. Vara upptagna. Det inre har inte räknats som viktigt även om det är där allt det viktiga sker. Samhället har skapat en mall av hur det vill att vi ska vara, göra och tänka för att det ska passa in i systemet vi lever i. Allt ska bevisas eller forskas på innan vi tror på det. Vi litar inte på vår intuition och känsla. Vår inre visdom. Vårt högre jag där vi hittar den sanna kunskapen. Från vår källa.

Vi behöver inse att vi inte bara är kroppar, utan att själ, kropp och sinne hör ihop. Våra kroppar är bara en spegling av hur sanna vi är mot oss själva. Det är bara en tillfällig boning för vår själ. När vi inte lyssnar på vår själ och är dom vi är får vi problem med våra kroppar eftersom det uppstår en friktion. Energiflödet blir blockerat och sjukdomar uppstår. Ju mer obekväma kroppar vi har att leva i desto mer jobb har vi med att göra oss av med det som inte tillhör oss. Att ta reda på vilka vi är är första steget.

En Dakini kvinna lyssnar på sin inre visdom. Hon är inte intresserad av att intellektuellt förklara sig. Hon bara vet. Hon litar på sin intuition och sina känslor och lever ut dom. Hon har lagt ifrån sig skuld och skam. Hon jämför sig inte med andra. Hon är den hon är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Din inre visdom

%d bloggare gillar detta: