Energisystemet

Välkomna till min nya hemsida TrueU

Allt består av energi och allt hänger ihop med varandra. Energi är en frekvens som vibrerar i en speciell hastighet. Vi är energi och vår energi påverkar andras energier, antingen positivt eller negativt. Lagen om attraktion gör att lika attraherar lika. Alltså, det vi är och sänder ut i vibration attraherar en likadan vibration. Vi är det vi tänker och känner. När vi förstår detta inser vi att det är vi som skapar vår verklighet och vår värld och att vi är delaktigt ansvariga för hur den här världen ser ut.

Vi består av ett energisystem uppdelat på 7 center i våra kroppar som kallas chakra. Man kan alltså kalla dom energihjul roterande i en viss hastighet. Chakranas uppgift är att ta in livsenergin och vidarebefordra och fördela den. Varje chakra försörjer sitt område av kroppen med energi via de hormonproducerande körtlarna. De har sina speciella kopplingar till olika känslor vi har. När vi är sanna mot oss själva vibrerar chakrorna i perfekt hastighet och tillför den energi som är optimal. När vi inte är sanna mot oss själva saktar rotationen upp och chakrorna tar in mindre mängd livsenergi, vilket resulterar i mindre energi till den delen av kroppen vars chakra den känsla vi inte erkänner är kopplad till.

Det finns också chakror som sträcker sig utanför våra kroppar, ända upp till 72 stycken. Chakrorna har med vårt medvetande att göra och ju fler chakror som är aktiverade desto högre medvetande. Under Atlantis tid levde man med 43 chakror aktiverade och i ett betydligt högre medvetande än vi gör idag. När Atlantis föll, föll även vårt medvetande och därefter hade vi endast tillgång till sju stycken. Men vi lever i en tid av uppvaknande och håller på att öppna upp vårt medvetande och har nu tillgång till 12 stycken, alltså fem ytterligare. För att få chakrorna aktiverade och fungerande behöver vi släppa på all densitet i våra kroppar. Vi behöver höja vår frekvens. Det innebär stora förändringar både fysiskt och mentalt. 

När vi föds har vi oftast ett perfekt energisystem. Tyvärr så hämmas det flödet snabbt när vi lär oss av vår omgivning hur vi ska vara och bete oss för att få godkännande och acceptans. Allt som vi upplever lagrar vi som erfarenheter i våra chakra. Vi börjar bli rädda. Rädda för att inte duga som vi är och vi känner oss separerade från varandra och ensamma. Vi tror att vi behöver få bekräftelse från andra för att vara goda. Vi börjar dela upp världen i god eller ond, rätt eller fel och börjar bedöma oss själva och andra i denna tron. Vi tror att vi är vad andra säger att vi är och för en ständig kamp mot oss själva, där vi dömer och klandrar oss för att inte kunna leva upp till det andra förväntar av oss att vi ska vara.

Varje chakra har sin egen vibration som producerar en viss färg och ton. Ju bättre funktion i chakrat det är desto klarare färg. Vi kan alltså påverka våra chakran med färger och toner.

Hur vi hanterar våra känslor har alltså en stor påverkan av hur vi mår och hur friska vi är. När vi inte accepterar eller fördömer våra känslor så skapas en konflikt inom oss och energiflödet stannar upp och skapar till slut en blockering. Chakrat som harmoniserar med dessa känslor tillför inte längre den energi kroppen behöver för att fungera optimalt och till slut uppstår sjukdom relaterat till själva känslan. 

Traditionella läkare har idag ingen kunskap om detta utan ser endast till symtomen och ett sätt att lindra dessa med kemiska preparat, vilket skapar ännu större obalans. 

Vi behöver förstå att vi måste ta ansvar för våra känslor och våra kroppar. Sjukdomar kommer inte bara flygandes och drabbar oss. Vi har själva skapat dom. Vi behöver också inse att läkemedelsindustrin INTE är intresserade av att få oss friska utan av att sälja läkemedel. Dessutom skapar dom läkemedel med bieffekter och biverkningar för att kunna sälja ytterligare läkemedel. 

När vi börjar lyssna mer på oss själva och är mer kärleksfulla och lyhörda till oss själva hör vi och lär känna bättre våra behov och vad vi behöver för att må bra. När vi väljer att leva kärleksfullt mot oss själva kan vi också göra det mot andra. 

Kosten spelar också roll. Mat är också energi med olika frekvenser. Om vi väljer att ge våra kroppar endast det som är bra, nyttigt och kärleksfullt för dom kommer också våra matvanor att förändras. Vi blir mer medvetna om vad vi stoppar i oss och vill inte längre ha mat med gifter och kemikalier. Den industrialiserade maten har både lågt näringsvärde och är full med giftiga ämnen som stoppar upp vårt energiflöde. Vi är organiska varelser och är inte gjorda för kemikalier. Allt som finns naturligt finns och har alltid funnits för vår skull. Vi har skapat stora obalanser i vår natur och på vår jord när vi gått emot naturen. Tyvärr är det stora företag som styr i vår värld då det gäller både läkemedel och livsmedel. Våra livsmedel är fulla med gifter och kemiska preparat och kan även vara genmanipulerade, så läs innehållsförteckningen på maten du köper. Genmanipulerad mat går in i vårt DNA, vilket vi i vår tur för vidare till nästa generation. Vill vi det? För att vara helt säkra på att inte få genmanipulerad mat måste det vara KRAV märkt. När man väljer att äta det som är mest kärleksfullt för sin kropp blir de flesta vegetarianer helt naturligt. När ett djur dödas har det alltid en känsla av rädsla/skräck/stress. Den rädslan är en vibration/frekvens som finns kvar i djuret även om det inte längre lever. Den frekvensen får vi i oss när vi äter köttet från djuret vi dödat. I djurlivet där djur dödar varandra finns en respekt mot varandra. Den respekten tappar vi mot djuren i vår djurhållning. När vi köper kött i köttdisken skapar vi en distans till detta och tänker inte alltid på att det är ett djur vi köper som har dödats för vår skull. 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Din inre visdom

%d bloggare gillar detta: