Om mig

Välkomna till min nya hemsida TrueU

Bakgrund

Jag har alltid känt mig obekväm med att leva det här jordelivet. ingenting av det jag fick lära mig verkade logiskt när jag växte upp. Att de med makt förstörde vår jord istället för att ta hand om den. Att man dödade varandra istället för att älska varandra. Att gud var dömande och delade in oss i godkända eller icke godkända varelser. Att man i religioners namn skar sönder våra kön och inte tillät oss vara som vi var skapta. Att vi skulle skämmas över våra kroppar och vår nakenhet. Att det betraktades som mord om vi dödade, men att det inte gällde djur eller i krig.
Snabbt blev jag lärd att anpassa mig efter de vuxnas krav på mig för att få godkännande och acceptans och tappade sakta men säkert min livsenergi, glädje och självaktning. 
Jag förstod inte vad jag hade att sträva efter eftersom ingen verkade lycklig. Alla stressade och jobbade för deras överlevnad och när de blev sjuka åt de tabletter istället för att fråga sig vad som var fel i deras liv.
En nedbrytande spiral började och pågick i många år där jag fullständigt tappade bort mig själv och livslusten. Jag försökte passa in och göra alla nöjda i deras behov av vem dom ville att jag skulle vara.
Jag dömde mig själv för att inte klara leva upp till allas förväntningar på mig. Jag skämdes över mig själv som kvinna. Jag hade ätstörningar och panikångestattacker. Som kvinna och mamma var både män och samhälle väldigt framgångsrika i att få mig att känna  mig värdelös. Jag kände mig ful både inuti och utanpå och till ingen nytta. Allt jag kände inom mig, min magkänsla, min intuition och mina känslor fördömdes både av mig själv och andra.
Jag levde i ett förhållande med både både psykisk och fysisk misshandel  och alkoholmissbruk. Jag var alltid rädd. Jag levde ett liv där jag hela tiden fick försvara mig och förklara mig. Jag levde hela tiden i mitt sinne. Tänkte och tänkte och försökte hitta lösningar hela tiden åt allt och åt alla. Alla dagar var en kamp. I mer än femton år levde jag i rädsla, förföljelse,  hot, manipulation och kränkningar, där jag på samma gång skulle försöka få allt att rulla på som förälder, med jobb och en inkomst där pengarna aldrig räckte till ens till det mest basala. Det mest känslosamma och smärtsamma upplevelserna handlar om min son vilket jag utelämnar. Jag räckte inte till och bar till slut så mycket på mina axlar att kroppen inte längre orkade. Jag hade ingen energi. Jag ville inte leva mer. Detta var inte att leva för mig. Jag ville åka hem. Jag visste inte vart hem var men jag visste att det inte var här på denna planeten. Jag bad om hjälp. Jag bad Gud om hjälp.

Uppvaknande

Jag frågade mig själv. Vem är jag? Vad gör jag här och vad är min uppgift? Jag frågade mig själv vad jag ville ha i mitt liv om jag skulle leva det. Det var de grundläggande sakerna. Kärlek, glädje, frid, trygghet, harmoni. Men det viktigaste för mig var frihet. Att känna mig FRI.

Jag insåg att jag själv hade ansvar för att ta reda på vem jag var. Om jag inte visste det kunde jag heller inte dra några gränser. Om jag skulle bli behandlad med respekt och uppskattning fick jag börja med mig själv. Ingen annan kunde ge det till mig. Var jag värdig allt jag önskade mig? Och om inte, varför i så fall?

En process startade där jag började skala av allt som inte tillhörde mig. En lång process som fortfarande pågår. Begränsningarna för hur rikt liv jag kan leva sätter jag själv. För mig har det varit mycket jag inte kunnat tillåta mig själv och  mycket som inte bara programmerats in från detta liv utan från tidigare liv jag levt. Så det är både som ett stort pussel som ska läggas för att få alla bitar på plats och en stor gåta som ska lösas. Jag har insett att jag gjort många avtal och överenskommelser från många andra inkarnationer som begränsar mig i mitt liv idag från att leva i min fulla potential som kvinna. Jag ville inte längre bära min historia. Allt drama jag skapat. Alla känslor jag burit på och inte tillåtit mig ha. Allt behövde jag släppa och göra mig fri från. En process av frigörelse startade.

Jag fick påslag av energi som gick genom min kropp. Flera så kraftiga att jag inte kunde röra mig. Jag började känna av energin i min kropp. Hur den rörde sig och hur kroppen behövde röra sig. Jag insåg att jag fick hjälp någonstans ifrån. Jag fick healing automatiskt. Jag kände energin genom meridianer, genom chakran, genom huvudet och genom jorden. Jag fick insikter och budskap från ett högre jag. Ett högre medvetande. Jag kände en stark dragning till naturen och kände hur helande och balanserande den var. Jag kände en samhörighet med jorden, min kvinnlighet och med alla kvinnor. När jag var i naturen hade jag upplevelser av total salighet. En enhet. Någonting större än jag. En samhörighet med allt. Gud. Detta tillstånd var bara ett smakprov men jag insåg att detta var mitt sanna tillstånd. Jag hade levt sovande, men hade vaknat upp.

Det är detta som sker nu på vår jord. Ett kollektivt uppvaknande. När vi väl fått känna på det kan vi bara sträva åt ett håll. Vi blir mer och mer medvetna om vilka vi är och kan vara. Vi förstår att allt vi lärt oss är totalt galet och det mesta är precis tvärtom. Så mycket lögner har vi blivit inprogrammerade och har så mycket vi har att avprogrammera oss ifrån. Det krävs hårt arbete men för mig finns inget annat alternativ. Jag vill leva levande!

Utbildningar

Jag tycker inte utbildningar och diplom säger så mycket om människor. Min bästa utbildning har varit livet. Sann kunskap är lärdomar, erfarenheter och insikter tycker jag. Jag har dock utbildningar och dessa är:

Undersköterska, friskvårdsterapeut (GGI) Keramik, Foto, Film och redigering.

Certifierad i DNA Reprogramming Chakra readings and Divine Ray healing.

 Initieringar i Nustas Karpay och Kausay Muju. Brotherhood and sisterhood of the light, activation of the 12 multidimensional layers of DNA och Melchizedek´s gold and purple initiates cloak of light and the 12 initiations of light.

Jag har även gått kurser såsom Serena Woman, Divine Godess, Christ Concioussnes och High Priesthood training.

 Jag gör även musik, trummar, sjunger och målar. Jag har ingen utbildning, men jag gör det ändå. För att det är kul! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Din inre visdom

%d bloggare gillar detta: